top of page

ANOUK
LAMBERS

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt! Ik ben Anouk. Graag vertel ik je kort wat over mezelf, zodat je me vast iets beter kunt leren kennen. 

Ik ben competitief, ambitieus, recht door zee, vrolijk, positief, empathisch en oplossingsgericht.

 

Mijn loopbaan startte ik in marketing en sales, maar na eens grondig naar mezelf te kijken kwam ik erachter dat het mijn passie is om anderen te helpen. Niet gek eigenlijk, zolang ik me kan herinneren ben ik altijd al super geïnteresseerd in het welzijn van een ander. Ik was me hier alleen nooit zo van bewust, het was gewoon mijn eerste natuur. Tot ik me opeens besefte: zou ik bij kunnen dragen aan de groei van een ander? Wat lijkt me dat mooi. Want, mensen helpen, daar kom ik mijn bed voor uit!

 

Vanuit deze gedachte ben ik in mijn huidige coachingsrol gestapt. Het is de beste beslissing die ik ooit maakte: 24/7 ben ik bezig met hetgeen dat mij het allergelukkigst maakt. 

 

Naast mensen heb ik nog een passie: hockey. Dit doe ik al mijn hele leven op topsport niveau en ik geniet hier nog iedere dag 100% van. Ik train ook 5 keer per week. Door het combineren van topsport met mijn studie, werk en sociale activiteiten, heb ik veel levenservaring opgedaan. Vanuit deze ervaring coach ik daarom zowel young professionals als sporttalenten. 

 

Ik coach vanuit mijn ervaring; vanuit mijn empathische zelf. Dat is niet alleen meelevend en begripvol, maar ook nuchter, direct en oplossingsgericht. Mijn aanpak is erop gericht om samen met jou de kern bloot te leggen en deze aan te pakken. Ik heb snel door hoe jij in elkaar zit, ben niet bang om door te vragen en je - waar nodig - uit te dagen. Klinkt heel serieus en dat is het ook. Wel houd ik ervan om hier en daar de lol erin te houden, het is vooral belangrijk dat de sfeer fijn blijft en je met plezier op onze coachingsessies terugkijkt.

Nieuwsgierig geworden?

IMG_0204.jpg

WERKERVARING

* Marketing specialist bij Rituals Cosmetics
 

* Sales consultant bij Meltwater
 

* Sales & horeca bij Cottoncake 

OPLEIDING

* BSC. Communicatiewetenschappen aan de VU
 

* MSC. Corporate communication and new media aan de VU
 

* Opleiding aan de Nederlandse academie voor psychotherapie tot beroepscoach  + NOBCO gecertificeerd. 

TOPSPORT ERVARING

* Hurley Dames 1 (Hockey Hoofdklasse) 
 

* Amsterdam Dames 1 (Hockey Hoofdklasse)
 

* Pinoke Dames 1 (Hockey Hoofdklasse)

* Jeugdinternational u16-u21 (KNHB)

  • LinkedIn
  • Instagram

‘’Geniet van het leven en maak de keuzes die goed voelen.’’

bottom of page