top of page
IMG_4425.jpg

COACHING

voor young professionals

Iedereen ervaart wel eens stress of een onrustig gevoel. Het gevoel dat er iets moet veranderen in je leven omdat je er veel meer uit kunt halen. Klinkt bekend, toch? Geen genoegen nemen met leven op de automatische piloot. Jij wil de leiding nemen over je eigen leven; alleen zo kun je écht gelukkig zijn. 

 

Als wij samen aan de slag gaan tijdens een coachingstraject, ga jij op zoek naar je eigen antwoorden. Ik zal je begeleiden, maar jij zult er zelf achter komen wie je bent en wat je wilt. Vragen die centraal staan tijdens een traject gaan over je passies, kwaliteiten, krachten en valkuilen. Het gevolg hiervan zal zijn dat je zelfverzekerder en tevreden kunt bepalen hoe je in het leven staat en hoe jij het liefste je leven leidt; jij wordt je eigen autonome zelf. Je zal gauw merken hoe je elke dag wakker wordt met meer energie, hoe lekker je in je vel zit en daardoor openstaat voor alle kansen die je tegemoet komen. 

 

Heb je hele specifieke vragen; iets waar je continu tegenaan loopt? Dat kunnen zomaar patronen zijn die zichzelf blijven herhalen. Niets geks hoor. Misschien zijn het communicatie-issues, de zoektocht naar een juiste werk- privé balans of bepaalde relaties die niet lekker lopen. Ik help je om inzicht te krijgen in je eigen gedrag en deze patronen te doorbreken, zodat jij meer grip krijgt op jezelf en je leven. 

Persoonlijk kennis maken? Neem contact met me op.

Anker 1

‘’What feed your mind, will lead your life.’’

COACHING

voor bedrijven

Al je de zorg draagt voor een team, wil je natuurlijk niets liever dan dat ieder teamlid zich prettig voelt en vol energie naar het werk gaat. Dit kan soms best een uitdaging zijn. 

 

Stress, conflicten met een klant of binnen de organisatie, een verstoorde werk-privé balans of nare privéomstandigheden komen een organisatie en werknemers vaak niet ten goede. Bepaalde coaching - van individuen of teams - kan dit soort problematiek aanpakken. 

 

Want aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van werknemers zorgt voor meer verbondenheid met de organisatie. Wanneer werknemers de mogelijkheid krijgen om te groeien als persoon en te ontdekken hoe ze hun maximale potentieel kunnen benutten, zullen ze goed in hun vel zitten en beter presteren. Win-winsituatie!

 

De juiste manier van coaching zorgt dus niet alleen voor vrolijke, tevreden werknemers, maar ook voor een verbetering in ieders werk-privé balans, heldere communicatie onderling en een betere band tussen organisatie an sich en de werknemer.          

 

Wil jij met coaching jouw team laten vliegen?

Anker 2
Anker 3

‘’It is action that creates motivation.’’

868db1d3-ebb5-4167-872c-6a015e00a5fc.jpg

COACHING

voor talentvolle sporters

Als sporttalent kom je al jong in situaties terecht waarin je bepaalde keuzes moet maken. Je wilt het hoogst haalbare realiseren en daarnaast ontdek je hoe leuk en belangrijk andere zaken in je leven zijn. Hoe deel je je leven dan in?Lastig, er is namelijk heel veel mogelijk: je hebt meerdere talenten en interesses en tegelijkertijd ervaar je enorm veel prikkels. Temidden van deze gekte moet jij erachter komen wanneer jij op je best bent en welke keuzes je wilt gaan maken. 

 

Ieder talent is anders, iedereen hecht waarde aan andere dingen en heeft behoefte aan een andere levensstijl. Jij bent uniek, dus is het essentieel om te zoeken naar wat specifiek voor jou werkt; zonder je te laten beïnvloeden door verwachtingen van anderen.

 

Tijdens het coachingstraject kijken we samen naar wat jou drijft als mens, als topsporter en wat je #lifegoals zijn. Ook brengen we in kaart waar je tegenaan loopt en kun je zelf aangeven waar je hulp bij zou willen.

 

Ons ultieme doel is om er samen achter te komen op welke manier jij je leven wilt indelen; de manier waar jij het gelukkigst van wordt en je beste resultaten behaalt. Dit verschilt per persoon. Voor de één is dat volledige focus op de sport, voor de ander werkt een combinatie tussen sport, studie, werk of sociale activiteiten beter. 

 

Natuurlijk zal ik mijn eigen ervaring meenemen in onze gesprekken, je mag me de oren van het hoofd vragen. Wel sta jíj centraal.

Meer weten?

bottom of page